NIŠTA VIŠE NIJE ISTO

Ova članica obitelji uvijek je bila uz nju, a Meghan ju je jednim potezom jako uvrijedila

Reuters/Pixsell
15.03.2020.
u 12:19

Camilla je uvijek bila na Meghaninoj strani, ali jednom objavom na Instagramu Meghan ju je bacila u drugi plan i to će joj teško oprostiti.

Meghan Markle i princ Harry obavljaju svoje posljednje dužnosti u kraljevskoj obitelji i zbog toga će još kratko vrijeme boraviti u Velikoj Britaniji.

Svojim povratkom Meghan je opet izazvala buru u kraljevskoj obitelji i najprije je rastužila kraljicu jer je odlučila kako će mali Archie ostati u Kanadi dok su ona i Harry u Londonu, a onda je uspjela naljutiti i Camillu, jedinu članicu kraljevske obitelji koja je od početka na njezinoj strani.

Camilla je u sklopu desete godišnjice festivala Woman of the World održala govor koji je bio dogovoren još prije godinu dana i Camilli je ovaj govor bio jako važan.

Istog dana Meghan je bez prisustva medija posjetila izložbu u National Theatreu i fotografije je nešto kasnije objavila na službenom Instagram profilu.

Camilla je bila uvjerena kako je Meghanin posjet privatne prirode te kako neće objavljivati fotografije tog posjeta, koje su naravno odmah postale glavna vijest i svi su prenijeli informaciju o Meghaninom posjetu National Theatru dok je Camillin govor pao u sasvim drugi plan. To ju je jako naljutilo i zamjerila je to Meghan, piše The Mirror. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije