sviđa im se

Ovako su Ivan Rakitić i Raquel uživali na Adventu u Zagrebu

Instagram
14.12.2017.
u 21:07

Nogometaš je jednom prilikom ispričao da se u Raquel zaljubio jer je, kaže, skromna i drugačija od drugih djevojaka. Trebalo mu je osam mjeseci da je osvoji u baru gdje je radila kao konobarica

Nogometaš Barcelone Ivan Rakitić (29) je suprugu Raquel Mauri (27) doveo u Zagreb na otvorenje trgovine proizvođača sportske odjeće i obuće. Par je usput odlučio posjetiti i Advent koji je proglašen najljepšim u Europi, te posjetiti obitelj. Brojni prolaznici razveselili su se kada su vidjeli Rakitića, a najmlađi fanovi su se fotografirali sa svojim sportskim idolom, piše 24sata.hr. 

Par je vrijeme provodio na Zrinjevcu gdje se posebno zabavljala Raquel kojoj ovo nije prvi posjet Zagrebu. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Ti si radost mojih dana - poručio je nogometaš svojoj atraktivnoj supruzi.

Prije četiri godine Rakitić i Raquel izmijenili su bračne zavjete, a imaju kćeri Altheu (4) i Adaru (1).

'Raketa' je jednom prilikom ispričao da se u Raquel zaljubio jer je, kaže, skromna i drugačija od drugih djevojaka. Trebalo mu je čak osam mjeseci da je osvoji u baru, gdje je ona dvije godine radila kao konobarica. Raquel je teško pao odlazak iz rodne Seville, koju je morala napustiti zbog transfera supruga. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije