U iščekivanju prinove

Pamela Ramljak: ‘Ovaj mali ne želi van’

10.01.2017.
u 09:00

Pamela Ramljak uskoro će postati majka. Popularna Čapljinka i njezin suprug Mladen Salajster čekaju sina Antuna. Pamela uživa u trudnoći, ali i fantastičnim trudničkim odjevnim kombinacijama. - Divnu nedjelju vam želim, dragi moji. Ovaj mali ne želi van, izgleda, lijepo mu i toplo kod mame. Ljudi mi se čude kako mi se još da srediti i našminkati, e pa ja uživam u tome, tipično žensko. Osjećam se super i baš zato… pusa svima, napisala je na društvenoj mreži lijepa pjevačica.

Pjevačica u trudnoći nema posebnih želja, ali je izmijenila način prehrane.

- Prije trudnoće prehrana mi se temeljila na voću i povrću, a sad tijelo traži od mene da jedem puno više mesa i mliječnih proizvoda, otkrila je Pamela hrvatskim medijima. Zbog djeteta i širenja obitelji Pamela i Mladen razmišljaju o preseljenju u novi i veći stan.

- No, još nismo odlučili u kojoj zagrebačkoj četvrti ćemo tražiti stan. U igri je Novi Zagreb ili područje oko Črnomerca, ali nikako ne dolazi u obzir središte grada, kazala je pjevačica. Podsjetimo, Pamela Ramljak se potkraj 2013. udala za ekonomista Mladena Salajstera. Bio je to njezin drugi brak nakon rastave od Stojana Rakića. Nakon tri i pol godine braka pjevačica i njezin suprug presretni su što im ove zime stiže prvo dijete. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije