Odjek pandemije

Paul McCartney u karanteni snimio novi album, izlazi 11. prosinca

22.10.2020.
u 10:04

Legendarni Paul McCartney trebao bi objaviti novi solo album koji je spontano snimio za devet tjedana tijekom karantene.
Nazvan McCartney III, album prati McCartney I iz 1970. i McCartney II iz 1980. godine.

"Samo sam se zezao, ni jedne sekunde ne sluteći da će ovo biti album", kazao je McCartney, dodavši da su neke pjesme imale "odjek pandemije", piše BBC.

Otkrio je mali dio jedne od pjesama na novom albumu...

"Tekst jedne od pjesama glasi: 'Kad dođu hladni dani, poželjećemo da smo iskoristili dan'. To sam podsjetio sebe i sve koji slušaju da morate zgrabiti dobre stvari i proći kroz pandemiju", rekao je.

Razlog njegovog optimizma su, dodao je, iskustva kroz koja su prošla njegovi roditelji tijekom Drugog svjetskog rata.

"Preživjeli su bombardiranje i opet su iz toga izašli s nevjerojatnim duhom, pa ako su oni to mogli i ja to mogu", kazao je.

Planirano je da album bude objavljen 11. prosinca.

"Moje vrijeme provedeno u karanteni je zapravo dobro bilo, jer sam se početkom godine vratio s godišnjeg odmora, nakon čega sam se zaputio na farmu na selu i tamo ostao sa svojom kćerkom Mary i četvero mojih unuka. Sve je bilo jako lijepo. Malo sam snimao u njenom studiju, a navečer bih se igrao s unucima", kazao je McCartney.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije