VIRALAN VIDEO

Perete li redovito četke za kosu? Tiktokerica pokazala koliko se prljavštine u njima krije!

30.11.2021.
u 09:21

Neki su korisnici bili šokirani činjenicom da drugi TikTok korisnici nisu znali kako se četke moraju prati

TikTok je genijalna riznica beauty trikova, a trenutno je "viralan" jedan koji bi mogao biti posebno kreativan. Korisnica iza imena @everything_tidy postala je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je objavila video čišćenja četke. Točnije, u videu je pokazala koliko prljavštine jedna četka za kosu sadrži, a rezultat je izazvao brojne reakcije. U videu kaže:

- Možda glavni razlog masne kose nije u samoj kosi, nego u četki koju koristite. Sad ću to i testirati. Stavila sam sve četke u umivaonik i ostavit ću ih tako neko vrijeme. U umivaonik sam pustila toplu vodu i šampon.

Nakon nekog vremena, pokazala je rezultat - voda je bila mutna i siva.

- Četke sam u vodi ostavila na sat vremena, a zatim sam se vratim provjeriti stanje... Odvratno je! Dame, ne zaboravite oprati četke koje koristite za stiliziranje kose - rekla je korisnica u videu. 

Neki su korisnici bili šokirani činjenicom da drugi TikTok korisnici nisu znali kako se četke moraju prati. Usporedili su ih s četkicama koje se koriste za šminkanje i rekli kako one za stiliziranje kose treba čistiti jednako kao i pribor za šminkanje, piše Glamour. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?