RASPLESANA TRUDNICA

Petar Grašo iznenadio snimkom svoje supruge, Hana blista: 'Zagrijavanje je počelo'

23.03.2022.
u 20:59

Grašo je objavio video na Instagramu i otkrio kako teku pripreme za spektakularne koncerte, u videu je otkrio da će mu se na pozornici pridružiti supruga

U petak i subotu, 18. i 19. ožujka, Petar Grašo će održati rasprodane koncerte u Areni Zagreb. Pjevač se na Instagramu pohvalio kako teku pripreme pa je otkrio još jedan zanimljiv detalj.

Novopečeni bračni par nastupit će u rasprodanoj Areni Zagreb za vikend, veliki koncert Petra Graše podržat će i njegova supruga Hana Huljić Grašo kao prateći vokal, piše Net.hr

Naime, Grašo je objavio video na Instagramu i otkrio kako teku pripreme za spektakularne koncerte, u videu je otkrio da će mu se na pozornici pridružiti supruga. Ovo neće biti prvi put da Hana pjeva prateće vokale Graši, osim toga par je snimio i pjesmu "Srce za vodiča" 2016.

Video počinje uz Grašin hit "Nevista" koju su napisali Tonči i Vjekoslava Huljić, a u sivom džemperu stajala je s pratećim vokalima i njegova voljena Hana.

Pjevač će u subotu proslaviti i svoj 46. rođendan, a veliku najavu koncerata je napravio na Instagramu s videom iz Arene Zagreb 2017. 

"Sa spektakularnim kadrovima Arene Zagreb iz 2017. pripremamo se za ovaj put dvije Arene za redom! 18.3 & 19.3. Za sve one koji žele pjevati s nama, požurite jer gotovo je sve rasprodano! Radujem vam se svima i obećajem sjajnu zabavu", napisao je Grašo uz ovaj video.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?