NOVI ESTRADNI PAR

Petar Grašo komentirao svoju vezu s Hanom Huljić: Mi živimo svoj život

petar grašo i hana huljić
Žarko Bašić/Pixsell
01.12.2021.
u 18:53

Ovog proljeća javnost je saznala za njegov prekid s Danijelom Martinović s kojom je u vezi bio 26 godina.

Petar Grašo 11. veljače održat će koncert u splitskoj Areni, a 26. veljače pjeva u Areni Zagreb a kao uvertiru u ove nastupe publici će predstaviti uskoro novu pjesmu "Jel ti reka ko" i pjevač misli kako je ovo jedna od njegovih pjesama koja je dugotrajna.

U razgovoru za IN Magazin prvi put je pred tv kamerama odlučio progovoriti i o svojoj vezi s Hanom Huljić.

- Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo - rekao je Petar i dodao kako je bio pomalo iznenađen zanimanjem javnosti za njegov privatni život koji se oduvijek trudi držati dalje od očiju javnosti.

- Ja sam nekako naučio da s obzirom da dosta skrivam svoj privatni život, naučio sam da je pozornost medija tim veća. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni ali i zadovoljni - poručio je Petar.

Za njegovu vezu s kćeri Tonča i Vjekoslave Huljić doznalo se prije par mjeseci kada su snimljeni zajedno u šetnji Zagrebom, a ovog proljeća javnost je saznala kako je glazbenik prekinuo 26-godišnju vezu s pjevačicom Danijelom Martinović.

Nedugo nakon što je i javnost saznala za vezu Petra i Hane njegova bivša partnerica je izbrisala sve njihove zajedničke fotografije s Instagrama, a nedavno je Danijela prekid s Grašom ovako komentirala: - Ne možete mimoići trenutak koji je neizbježan. Nepisano je pravilo da se veze završavaju dramatično, ali kada je uz tebe osoba koju poštuješ i cijeniš, onda je razlaz još neshvatljiviji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?