NOVI DETALJI

Pjevačica je ubijena u kupaonici, zamotana u tepih i bačena u kanal

19.09.2017.
u 14:34

Kako pišu srpski mediji izvori bliski istrazi otkrivaju kako je pjevačica Jelena Marjanović ubijena u kupaonici kuće, a za njeno ubojstvo sumnjiči se njen suprug Zoran.

Slučaj ubojstva srpske pjevačice Jelene Marjanović dobio je novi obrat. Nakon što je 15. rujna uhićen njen suprug Zoran Marjanović koji se  sumnjiči da je tupim predmetom 34 puta udario suprugu u glavu, pojavili su se novi detalji ovog stravičnog zločina.

Pjevačica je nestala 2. travnja 2016. dok je trčala uz nasip, a njen suprug Zoran prijavio je nestanak taj dan navečer. Jelenino tijelo pronađeno je drugi dan u kanalu. Srpski Informer od svog izvora dobio je informacije kako su se Jelena i Zoran posvađali tog 2. travnja jer je Jelena tražila razvod i htjela se iseliti iz kuće.

Par se svađao i u  jednom trenutku je došlo i do fizičkog obračuna i Zoran je Jelenu udario, a ona se onesvijestila. Kada je došla k sebi nasrnula je na Zorana, on ju je odgurnuo, a onda je on ili netko od ukućana tupim predmetom udarao Jelenu po glavi sve dok je nije ubio. Istražitelj, prema informacijama Informerovog izvora tvrdi da Jelena nije ubijena u kanalu već je tamo donošene. - Na licu nije imala puno krvi i to upućuje da je bila ubijena na drugoj lokaciji.

Ubojica je imao najmanje jednog pomagača i netko joj je očistio prste i ruke kako bi se  uklonili biološki tragovi ubojice. Pretpostavka je da je Jelena ubijena u kupaonici u kući, a ubojica ju je uz nečiju pomoć zamotao u tepih i bacio u kanal - tvrdi izvor.

Kurir piše kako postoji mogućnost da u crnka, koju su očevici vidjeli da trči po nasipu, nije bila Jelena, već osoba koju je ubojica angažirao kako bi naveo policiju na krivi trag. Dok je policija pokušavala riješiti ovaj zločin Zoran Marjanović se prijavio u reality show "Zadruga". Kako je rekao, u show je došao kako bi svima dokazao da nije ubojica. 
 

Ključne riječi

Komentara 1

RO
roksi1968
15:41 19.09.2017.

Dosadni su vise sa tim ubistvom.Skoro sve sto se sada pise policija zna vec godinu unatrag.Sto nisu hapsili prije.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije