Predivne uspomene

Nina o djetinjstvu: Zabavljali smo se bez mobitela i bili smo više usmjereni jedni na druge

nina badrić
Foto: Facebook
1/6
24.07.2015.
u 10:42

Omiljena domaća pjevačica prisjetila se svog djetinjstva za kojeg kaže da je bilo obojeno sigurnošću, razbibrigom, osjećajem 'neodgovornosti' i lepršavosti koji joj nitko nije mogao oduzeti

Jedna od naših najtrofejnijih glazbenica Nina Badrić nekada je bila samo obična djevojčica koja je uživala u sretnim danima svoga djetinjstva. Svojih mladih dana pjevačica se prisjetila na Facebooku gdje je sa svojim vjernim obožavateljima podijelila najljepše uspomene iz tog doba.

- Prva slika koju pamtim je kako trčim bezbrižno ulicama Zagreba. Čini mi se da ne postoji nijedan kut niti klub ovog grada kojim ja nisam prošla. Moje djetinjstvo je bilo obojeno sigurnošću, razbibrigom, i samo sam tada imala ona osjećaj "neodgovornosti" i lepršavosti koji mi nitko nije mogao oduzeti - napisala je Nina.

Pjevačica je istaknula i da se njezino djetinjstvo značajno razlikovalo od djetinjstva današnjih mališana. Smatra da su djeca prije bila više povezana i usmjerena jedna na druge što sad nije slučaj.

-Ja pripadam generaciji koja nije znala za mobilne telefone, što je današnjim klincima nezamislivo. Mi smo se igrali na ulici i bili samo usmjereni isključivo jedni na druge. To je bilo vrijeme kada smo se znali zabavljati bez modernih tehnologija. Taj period je bio prekrasan, i kada ga se sjetim, obuzme me radost - otkrila je Nina koja je uz tekst objavila i fotografiju preslatke djevojčice  koja je danas izrasla u jedna od najomiljenijih domaćih zvijezda.

 

''Prva slika koju pamtim jeste kako trčim bezbrižno ulicama Zagreba. Čini mi se da ne postoji nijedan kut niti klub ovog...

Posted by Nina Badrić on 23. srpanj 2015

>>'Zaljubljena sam, neka publika procijeni jesam li s Bogdanom'

>>Prijateljica Nine Badrić od supruga dobila najdužu jahtu na svijetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije