Magazin "Women's Day"

Pocurili papiri razvoda Meghan Markle i princa Harryja?

07.04.2020.
u 17:00

Otkako se bivša glumica, 38-godišnja Meghan Markle, u svibnju 2018. godine udala za tri godine mlađeg britanskog princa Harryja, javnost ne prestaje brujati o brojnim teorijama zavjere po kojima se Meghan na vjenčanje odlučila samo kako bi razorila kraljevsku obitelj i ostvarila materijalnu dobit. Nakon što je par u siječnju ove godine i službeno obznanio kako se povlači sa svih kraljevskih dužnosti te život sa 11-mjesečnim sinčićem Archiejem nastavlja u Americi, mnogi su teoretičari "došli na svoje" tvrdeći kako je upravo to dokaz velikog Meghaninog plana o kojem pričaju od samog početka. Međutim, iako za ništa od navedenog nema konkretnog dokaza, američki magazin "Women's Day" ovoga je tjedna otišao i korak dalje te na posljednjoj naslovnici tvrdi kako su poznati detalji velikog razvoda vojvotkinje i vojvode od Sussexa.

"Procurili papiri razvoda Meghan Markle i princa Harryja?", naslov je posljednje naslovnice spomenutog medija u kojoj neimenovani izvor iznosi detalje navodnog razvoda. 
"Ne možete mi reći da ovo nije bio njezin plan od samog početka. Dovela je Harryja i Archieja u Ameriku kako bi mogla nastaviti sa svojim celebrity životom, a najstrašnije je što Harryja ima u šaci - nalaze se u Americi, daleko od njegove obitelji i u državi gdje je ona u potpunosti u prednosti kad je riječ o zakonima i pravima", ispričao je izvor.

Međutim, iako čvrsto stoji iza svojih tvrdnji, "Women's Day" niti u jednom trenutku nije iznio konkretne dokaze o navodnom razvodu kao ni papire istog, stoga su mnogi obožavatelji kraljevske obitelji i ovu naslovnicu shvatili kao još jednu u nizu kojom se pokušava uništiti reputacija supruge britanskog princa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije