KRALJEVSKA OBITELJ

Pogledajte tko je ukrao svu pažnju na rođendanu princa Charlesa

14.11.2018.
u 12:28

Okružen svojim najmilijima, suprugom Camillom, sinovima Williamom i Harryjem te njihovim suprugama Kate i Meghan, kao i unucima Louisom, Georgeom i Charlotte, slavljenik Charles pokazao je svoje najopuštenije lice

Povodom 70. rođendana princa Charlesa kraljevska obitelj snimila je nove portrete na kojima su očekivano svu pažnju ukrali najmlađi članovi, princ George, princeza Charlotte i najmlađi princ Louis. 

Slavljeničko raspoloženje itekako je vidljivo na fotografijama, na kojima nitko od okupljenih ne skriva veselje. Okružen svojim najmilijima, suprugom Camillom, sinovima Williamom i Harryjem te njihovim suprugama Kate i Meghan, kao i unucima Louisom, Georgeom i Charlotte, slavljenik Charles pokazao je svoje najopuštenije lice. Fotografije su snimljene u vrtovima Charlesove rezidencije, Clarence Housea. 

Princ Harry i trudna vojvotkinja Meghan sjajno su zaokružili ovu obiteljsku priču, a tridesetsedmogodišnja Amerikanka na jednoj od fotografija od srca se nasmijala i pokazala da je novom obitelji više nego zadovoljna. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije