kakav stav!

Pokazala drugo lice: Jennifer izvrijeđala vodeće hollywoodske zvijezde

PIXSELL/IPA
26.09.2019.
u 19:20

Kada su je pitali što misli o glumicama koje su bile u konkurenciji za iste uloge kao i ona, imala je što za reći u intervjuu koji je objavljen 1998.

Idok producenti muku muče sa striptizetom koja želi veći dio zarade od najnovijeg filma "Prevarantice", u kojem glavnu ulogu ima glumica i pjevačica Jennifer Lopez, u javnost je "isplivao" intervju star više od 20 godina u kojem 50-godišnja ikona tvrdi da nema pojma tko su neke od njezinih poznatih kolegica iz svijeta glume.

Kada su je pitali što misli o glumicama koje su bile u konkurenciji za iste uloge kao i ona, imala je što za reći. Jedna od glumica na koju se osvrnula bila je Gwyneth Paltrow. - Reci mi u čemu je glumila? Kunem se Bogom, ne sjećam se ničega u čemu je glumila. Čula sam više o njoj i Bradu Pittu nego što sam ikada čula o njezinu radu - rekla je tada 27-godišnja Lopez.

Prilično samouvjerena, za sebe je tada imala samo riječi hvale. - Ja sam najbolja. Ako imaš što je potrebno, nemaš se čega bojati. Onaj tko nema, taj je nesiguran. Ja nemam taj problem - objasnila je. Osvrnula se i na glumicu Cameron Diaz za koju je rekla da je "model koji ima sreće" te na Winonu Ryder koju nikada nije favorizirala.

Za Madonnu je izjavila da je odlična zabavljačica, ali ne i glumica. U razgovoru za Vanity Fair iz 2001. godine Jennifer je rekla da je to bilo izvučeno iz konteksta.

- Ne volim vrijeđati druge. Volim se šaliti pa to i radim ponekad. Ono što su napisali u tom članku vrijeđa ljude - zaključila je Lopez.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije