PRIVREMENA MJERA

Popovićev odvjetnik ispričao kako je prošao trenutak kada je Severina sina predala ocu

pixsell
29.11.2019.
u 19:59

Hrvoje Jukić rekao je i kako Severinin odvjetnički tim ima rok od 15 dana da uoži žalbu na ovu presudu

Hrvoje Jukić, odvjetnik Milana Popovića za Blic je ispričao kako je izgledao trenutak u kojem je Severina odvela sina ocu Milanu Popoviću koji u Zagrebu živi na Horvatovcu.

- Bilo je drž' ne daj kada ga je trebala dovesti, ali je na kraju ipak došla i predala sina. Sve je prošlo u najboljem redu - izjavio je Jukić.

Rekao je kako sljedeći korak u ovom postupku može biti Severinino ulaganje žalbe i dodao je kako oni to i očekuju. 

- Bilo bi svakako čudno da to ne napravi. Od danas njen odvjetnički tim ima rok od 15 dana da uloži žalbu, pa ćemo vidjeti - rekao je Jukić.

Podsjetimo, Severina je u pratnji supruga Igora Kojića sinoć iza 20 sati sedmogodišnjeg sina odvela na zagrebačku adresu njegovog oca i tako je ispoštovala privremenu mjeru koju je jučer na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu donijela sutkinja Tea Golub. Prema toj privremenoj mjeri sutkinja je odlučila da Aleksandar živi s ocem te da se otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Prema toj privremenoj mjeri Severina sina ima pravo viđati utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati.  Isto tako pjevačica se sa sinom može družiti svaki drugi vikend i to počevši od ove subote.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?