Kim više ne može:

Poručila je Kanyeu da krene na liječenje

kim
25.02.2016.
u 12:17

Nakon što je opet 'divljao' po Twitteru i napisao da je dužan 53 milijuna dolara Kim je 'poludila'. Neugodno joj je zbog toga što on objavljuje i zatražila ga je da potraži profesionalnu pomoć

Neki bi možda pomislili da Kim Kardashian (35) nema apsolutno nikakvih 'kočinica' oko toga što objavljuje na društvenim mrežama, ali postoje dvije stvari koje nikako ne želi dijeliti s javnosti - obiteljski probleme i financije.

Baš je zbog toga starleta bila jako ljuta kada je Kanye West (38) na Twitteru objavio da je dužan 53 milijuna dolara. Ona je jako zabrinuta i frustrirana zbog njegovog ponašanja i par ima sve više problema koji su počeli eskalirati. Ipak, Kim je u potpunosti predana spašavanju braka i ne želi niti razgovarati o razvodu.

Od niza njegovih kontroverznih objava najviše ju je pogodilo kada je tražio Marka Zuckerberga da umjesto u humanitarne svrhe, novac donira njemu, a nije joj se svidjelo ni kada se zaratio s Taylor Swift zbog stiha u kojem govori da bi se još mogao seksati s njom.

Osim toga, nije joj 'sjelo' ni kada je Kanye napao Kylie Jenner zbog njezinog ugovora s Pumom.

Zbog svega toga, Kim i njezina majka Kris zatražile su od Kanyea da zaposli PR stručnjaka koji će se brinuti o njegovim objavama na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?