PREDUGO JE ŠUTJELA

Poznata manekenka nakon 15 g. otkrila što je uništilo brak s Ramazzottijem

Foto: DPA/Pixsell
03.11.2017.
u 15:45

Michelle Hunziker četiri godine je bila u braku s Erosom Ramazzottijem, a braku je presudilo to što je morala birati između sekte i muža

Manekenka Michelle Hunziker 15 godina je šutjela o razlozima razvoda od poznatog talijanskog pjevača Erosa Ramazzottija i sada je odlučila otkriti zbog čega je nakon četiri godine njihov brak propao, piše Bild. 

Kako je sama priznala, Eros je otkrio da je Michelle članica jedne opasne sekte i postavio joj je uvjet - morala je birati između njega i sekte.

- U sekti su mi govorili da je moj muž loš za mene, a ja sam ga voljela. Ipak, kada mi je Eros rekao da moram birati izabrala sam sektu - priznala je. Dok je bila u braku s poznatim pjevačem sekta joj je zabranila da razgovara s mamom i čak četiri godine nije imala kontakt s majkom.

- Prisilili su me da napustim manekensku agenciju i uvjerili su me da ih moram financirati. U jednom trenutku uvjerili su me da im dam sav svoj novac, i zaprijetili su mi da ako napustim sektu da će me ubiti - ispričala je.

S Erosom ima 20-godišnju kći Auroru, a u drugom braku Tomasom Trussardijem, nasljednikom modnog carstva Trussardi, ima dvoje djece. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?