UNOSAN POSAO

Poznate Hrvatice zaradu traže u prodaji vlastite kozmetike, ovo su cijene njihovih proizvoda

27.06.2020.
u 09:30

Po uzoru na svjetske zvijezde Maja Šuput, Izabel Kovačić, Lana Jurćević i Tia Mamić izdale su edicije sa svojim potpisom.Kim Kardashian, Kylie Jenner, Jessica Alba, Drew Barrymore, Eva Mendes samo su neke od svjetski poznatih dama čija se imena nalaze na kozmetičkim linijama koje su kreirale sa stručnjacima i zahvaljujući svom poznatom imenu ostvaruju milijunsku zaradu od prodaje tih proizvoda. Taj model zarade odlučile su isprobati i naše poznate osobe, koje sigurno ne zarađuju milijune od svojih kozmetičkih proizvoda, ali sigurno pristojno popune kućni budžet. Među prvima je svoju liniju kozmetičkih proizvoda pod nazivom La piel predstavila pjevačica Lana Jurčević. Njezini proizvodi za kožu postali su jako popularni, a pjevačica voli isticati da se cijela proizvodnja odvija u Hrvatskoj te su proizvodi ručno rađeni i inspirirani prirodnim sastojcima. Krema za ruke, lip balm, krema za stopala, krema i maslaci za sunčanje, piling za kožu neki su od proizvoda koji se mogu kupiti u web-shopu. Cijene se kreću od 49 do 179 kuna, a Lana u ponudi ima i poklon-setove čija je cijena oko 500 kuna, a često su joj proizvodi i na akciji i jako se brzo rasprodaju. Kada je počela pandemija koronavirusa, Lana je odlučila u svoju ponudu staviti i dezinficijens za ruke, a dio prihoda od prodaje ovog proizvoda odlučila je donirati. Izabel Kovačić, supruga našeg vatrenog Matea Kovačića, sa sestrom ima modnu liniju, a prošle godine odlučila je samostalno predstaviti i svoje kozmetičke proizvode pod etiketom Bella by Izabel Kovačić. Mirisno mlijeko za tijelo, mirisni piling, zaštitna krema, deo krema, suho ulje za lice, tijelo i kosu asortiman je koji je Izabel osmislila u suradnji s Olivalom. Kada su se proizvodi pojavili na policama drogerija prije godinu dana, najskuplje je bilo suho ulje čija je cijena bila 75,90 kuna, a najjeftinija je bila deo krema čija je cijena iznosila 36,90 kuna.
– U kreiranju kolekcije inspiracija mi je također bio i moj brend Luni Lou, baziran na prirodnim materijalima koji sam pokrenula zbog svoje nećakinje. Ona također ima osjetljivu kožu – rekla je Izabel predstavljajući svoje proizvode. Snaha Zdravka Mamića Tia Mamić s prijateljicom Ladom Mitrašinović koja je vizažistica pokrenula je kozmetičku liniju Glow&Go. Proizvod koji su Tia i Lada predstavile kupcima jest puder losion za tijelo koji, kažu, naglašava ljepotu kože laganim prikrivanjem sitnih nepravilnosti i ostaje na koži bez mrljanja i brisanja cijeli dan, a za ovaj proizvod potrebno je izdvojiti 199,99 kuna. – Prilikom stvaranja linije Glow&Go, ono čime smo se vodile bilo je kako želimo da ovo bude isključivo hrvatski proizvod i ponosna sam na sve naše partnere koji su nam u ovim kompliciranim trenucima omogućili da dobijemo proizvod o kojem smo dugo maštale – izjavila je Tia. Poduzetnički mod Kada je osmislila Majushku, pjevačica Maja Šuput je najprije prodavala mikrofone s potpisom svog brenda, a onda je popis proizvoda počeo rasti pa su se tu našle i slušalice, šilterice, obuća za plažu, majice, a najnovije je da je Maja također pokrenula svoju kozmetičku liniju Mashu. Prvi proizvod koji je predstavila jest parfem Shu Shu.– Kako sam posljednjih godina u poduzetničkom modu, u kojem ispitujemo tržište, odnosno što ljudi žele kupiti od mene i na što najviše reagiraju, svi su mi govorili: “Ti moraš imati svoj parfem i kozmetičku liniju.” Najveći inicijator bio je moj suprug, on je estet i najviše na svijetu voli kad žena lijepo miriše. Stalno mi je govorio: “Ti moraš imati svoj parfem, to si jednostavno ti – ženstvena, senzualna, imaš nevjerojatan lifestyle – i mirišeš na još” – otkrila nam je Maja. Parfem koji u sebi, između ostalog, nosi note bergamota, frezije i crnog ribizla možete kupiti u Majinu web-shopu po cijeni od 399 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije