NISU POŠTEĐENI

Poznati strahuju: Golišave fotografije celebrityja opet na meti hakera

30.08.2017.
u 07:25

Kompromitirajuće fotografije poznatih koje čuvaju za privatne potrebe itekako znaju podignuti medijsku prašinu

Golišave fotografije bivše djevojke golfera Tigera Woods, skijašice Lindsey Vonn, koje su ukradene s njezina hakiranog mobitela, a posljednjih su tjedan dana punile medijske stupce, uznemirile su svijet poznatih i slavnih.

Na golišavim fotografijama ne vide se lica bivšeg skijaško-golferskog para, ali detalji jasno otkrivaju da su to oni. Riječ je o fotografijama koje je igrač golfa slao svojoj tadašnjoj djevojci. Točnije, o 22 fotografije Lindsey te o dvjema fotografijama Tigera. U galeriji je još nekoliko fotografija na kojima su bivši ljubavnici odjeveni.

Objavljen je i video skijašice dok se kupa u kadi, no također joj se ne vidi lice, otkrio je Daily Mail. Naravno, nije riječ o prvom slučaju hakerskog napada na poznate osobe. U središtu medijske pozornosti našla se i pjevačica Nicole Scherzinger, bivša djevojka Lewisa Hamiltona i sadašnja djevojka bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, kojem je slala svoje fotografije na kojem se doslovno sve vidi.

I druge slavne dame bile su na meti hakera, među ostalim bivša supruga Johnnyja Deppa glumica Amber Heard. Poruku je slala zaručniku Johnnyju, a u njoj mu se obraća s ‘tonto’ (glupane). Prije nekoliko godina golišave fotografije i videosnimke stotinjak glumica, pjevačica i starleta procurile su na internetu, a objavio ih je još nepoznati haker.

Informacije o tim fotografijama prvi su se put pojavile na 4chanu, gdje se jedan od korisnika pohvalio fotografijama Jennifer Lawrence, Rihanne, Kim Kardashian, Ariane Grande i Avril Lavigne, dodavši da ima još eksplicitnih fotografija.

Među fotografijama dominiraju one Jennifer Lawrence koje su se munjevito proširile internetom. Iako je 4chan brzo uklonio spornu objavu, ostala je lista svih celebova koji su postali žrtve hakera.

Neke su glumice i pjevačice potvrdile autentičnost fotografija, dok su druge dale do znanja kako je riječ o lažnjacima. I Kate Hudson i Rosario Dawson holivudska su imena čije su golišave fotografije ukradene te kruže internetom.  Osim spomenutih glumica, hakeri su ukrali fotografije i Suki Waterhouse, Lily Rabe, Carice Van Houten iz “Igre prijestolja”, Demi Lovato, Amande Seyfried...
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije