ŠOKANTNE VIJESTI

Poznatom pjevaču ozbiljno narušeno zdravlje? 'Darku otkazuju bubrezi i srce'

Instagram
13.12.2019.
u 16:52

Folk pjevač Darko Lazić navodno se suočava s ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Prije godinu dana Darko Lazić doživio je tešku prometnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu. Liječnici su se danima borili za njegov život. Laziću je u nesreći noga ispala iz kuka, zadobio je hematom na glavi, slomio je rebra i vilicu, a imao je i nekoliko prijeloma noge. No, čini se kako problemi još uvijek nisu iza njega.

Naime, prijatelji pjevača za srpske su medije ispričali kako je Darku ozbiljno narušeno zdravlje i to zbog kilograma koje je natukao nakon nesreće.

- Darku otkazuju vitalni organi. Najugroženiji su mu bubrezi i srce. Stalno ga u grudima guši i boli s lijeve strane. On može smršavjeti, ali salo će mu ostati visjeti, pa je najbolje rješenje da promjeni prehranu i ode na liposukciju. Sve je deblji i deblji - izjavio je izvor blizak Laziću i dodao kako će zbog kilaže zasigurno stradati i koljena.

– Toliko opterećenje ne mogu da izdržati ni njegova koljena, kao ni kompletne noge, a o umjetnom kuku da ne govorimo – dodao je izvor za Svet.

Podsjetimo, pjevač je u listopadu prošle godine s 1.39 promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole skrivio je kobnu prometnu nesreću zbog koje je skoro izgubio život. Nekoliko mjeseci nakon nesreće progovorio je o kobnoj večeri.  -Ja sam radio tri-četiri dana prije prometne nesreće, nisam imao mira, kriv sam što sam uopće otišao na proslavu, htio sam stići kući i tamo spavati. Umor me stigao, dosta sam na kotačima i na putu. Od kada vozim auto, uglavnom stanem sa strane, a sada nisam. Vrag nema mira, bitno je da je glava živa, oporavit ćemo se. - rekao je Lazić za vrijeme gostovanja u Ami G showu, na srpskoj TV Pink.

- Doslovno sam smrti pogledao u oči, ali sam se zadužio sudbini. Drugu šansu nemam, ali neće se ovo ponoviti. Hvala svima koji su bili tu, liječnicima, bolnici i toplicama - zahvalio se tada Lazić.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije