Zanimljivo

Prednosti regeneratora za kosu: Vrijedi za njegu suhe kože, brijanje, pranje veša

depilacija
09.07.2020.
u 07:48

Većina ljudi misli da je regenerator efikasan samo za kosu, ali postoje brojni alternativni načini njegove upotrebe.

Ovo je nekoliko zanimljivih načina upotrebe regeneratora za kosu:

1. Regenerator možete koristiti kao hidratantno sredstvo za kupanje. Pogotovo ako ste prije koristili piling za tijelo ili pjenu za kupanje koja je stvorila puno pjene. Da biste dobili nazad prirodnu vlagu tijela, prije nego što završite s kupkom dodajte malo regeneratora.

2. Regenerator možete koristiti i za pojačavanje mirisa odjeće. Možete napraviti svoj vlastiti omekšivač i osvježivač tkanine. Za to trebate pomiješati regenerator s malo vode i staviti ga u bocu s raspršivačem. Samo protresite bocu tako da se sadržaj izmiješa temeljito, a zatim raspršite po odjeći iz daljine.

3. Regenerator možete koristiti i kao pjenu za brijanje. Kako biste omekšali dlačice, postigli glatko klizanje britvice i prevenirali posjekotine, posegnite za regeneratorom.

4. Možete postići i mekane zanoktice ako nanesete samo malo regeneratora na nokte pomoću pamučne krpice. Nježno masirajte zanoktice i one će se brzo postati mekane.

5. Ako vam je nestalo deterdženta za robu možete se poslužiti regeneratorom. Odjeću stavite u čisti lavor, ulijte vruću vodu, a zatim dodajte žličicu regeneratora. Odjeću ostavite u tako pjenastoj tekućini pola sata zatim isperite i osušite, prenosi The Indian Express

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije