Basist Azre u Posušju

Predstavljanje knjige i svirka s Mišom Hrnjakom

02.12.2016.
u 08:00

Kroz Azrine pjesme svi ga znamo, a kakav je u pisanju, vidjet ćemo večeras u konobi Burrito u Posušju, gdje udruga PAUK organizira ugodno, opušteno druženje na kojem će Mišo Hrnjak promovirati svoju autobiografsku knjigu “Srce od zlata (priče, ali ne baš za djecu)”, a PAUK obilježiti završetak još jedne uspješne godine. Promocija knjige je u 21 sat, a nakon promocije će se i zasvirati... Mišo Hrnjak, bivši basist Azre, iz njezine rane faze, na neki način intimno, na drugi pak sasvim otvoreno u knjizi govori o vlastitom djetinjstvu, privatnom životu, osamdesetim godinama, kratkoj, ali slatkoj karijeri u Azri i mnogo više od toga.

Mnoge zasigurno zanima koliko ova knjiga ima veze s legendarnom Azrom.

- Razdoblje s Azrom, Đonijem i Borisom je bio vrlo intenzivan dio mog života, i jest, obilježio me do danas na mnogo načina. (...) Knjiga nije o Azri, ali upisao sam mnogo anegdota i doživljaja iz tog razdoblja, stvari koje znamo samo nas troje. I još mnogo drugih događaja. Na ovaj ili onaj način vezanih uz rock and roll, izjavio je Mišo, a i gosti će imati priliku razgovarati i družiti se s njim, ali i uživati u njegovoj svirci uz legendarne Azrine hitove.

Na ovom druženju nazvanom “Ravno do dna”. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije