TEK 25 GODINA

Prerani odlazak zvijezde ostavio svijet u šoku, a uzrok smrti slama srce

10.04.2020.
u 16:43

Tragičnu vijest o smrti 25-godišnje repreice Chynne Rogers obišla je svijet, a sada se njezina obitelj morala suočiti s istinom o uzroku tragičnog odlaska.

Pred njom je bila sjajna budućnost, ali 25-godišnjoj reperici Chynni Rogers nije bilo suđeno da zasja kao zvijezda u punom sjaju. Svijet je napustila u 26. godini života, a javnosti je to priopćila njezina obitelj putem menadžmenta mlade glazbenice. - Bila je duboko voljena i strašno će nam nedostajati - stoji u kratkom priopćenju povodom Chynnine smrti. O uzroku njezine smrti tek se moglo nagađati, ali Mirror javlja da je policija potvrdila da je mlada zvijezda iz Philladelphije preminula od slučajnog predoziranja.

Pronašli su je bez svijesti u svom domu u Philadelphiji u srijedu, a po dolasku Hitne pomoći više se ništa nije moglo učiniti te su je proglasili mrtvom samo osam minuta kasnije.

Mlada reperica koja se bavila i manekenstvom još je ranije govorila o svojim ovisnostima, a 2017. je otkrila kako je bila čista tri godine. Društvene mreže su preplavljene poslijednjim pozdravima za mladu glazbenicu koja je kao 14-godišnja djevojčica zakoračila u svijet modelinga i potpisala za Ford Models. Želja za glazbom ju je pratila pa ju je poznati rap kolektiv A$AP Mob ubrzo uzeo pod svoje kao ambicioznu tinejdžersku zvijezdu koja je zaredala uspješne singlove "Selfie" i "Glen Coco". Nije krila da se počela kretati u sumnjivim krugovima, tako da je u intervjuu za Pitchfork priznala da se nekoliko puta našla u prepijanom stanju da bi nastupila, a tada je osvjestila da nešto mora promijeniti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije