MAJKA TROJE DJECE

Prezgodna kći Nede Ukraden rijetko se pojavljuje u javnosti, posvećena je obitelji i bavi se ovim poslom

11.09.2022.
u 13:48

Lijepa Jelena uspješna je poslovna žena i majka troje djece, blizanki Aleksandre i Nede te sina Dušana. S obitelji živi u Beogradu gdje vodi Salon za uljepšavanje i bavi se marketingom.

Pjevačica Neda Ukraden (72) ne zanemaruje svoje društvene mreže, a iako nerijetko pokazuje stvari iz privatnog života na Instagramu, kćer Jelenu Bilbiju Milović (42) ne viđamo baš često. 

Lijepa Jelena uspješna je poslovna žena i majka troje djece, blizanki Aleksandre i Nede te sina Dušana. S obitelji živi u Beogradu gdje vodi Salon za uljepšavanje i bavi se marketingom. 

 

Jelena na svojim društvenim mrežama također ponekad dijeli fotke s majkom Nedom, ali i one obiteljske. Jelena je s obitelji prošlo ljeto odmarala na Braču s kojeg je dijelila fotke, a posjetili su i Nacionalni park Krka. Njen suprug, Predrag Mlinović  vlasnik je dječje igraonice. 


Glazbenica je u kolovozu proslavila 72. rođendan, a na svom Instagram profilu podijelila je djelić atmosfere s proslave i fotografije na kojima je pozirala u omiljenom društvu. 

Dobro raspoložena Neda pozirala je sa svojim unucima, a zajedno su puhali svjećice na torti. Za ovu priliku odjenula je šareni kimono.. 

- Moja mjera sreće, živjeli - napisala je Ukraden uz fotografije, a u komentarima su se ubrzo javili brojni pratitelji koji su joj uputili čestitke. 

Neda je, inače, bila udana za redatelja Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. On je preminuo u 77. godini 2013. od posljedice moždanog udara, a od tada pjevačica rijetko govori o svom ljubavnom životu. Zajedno imaju kćer Jelenu, a na društvenim mrežama Pjevačca često dijeli fotografije s unucima na koje je jako ponosna. 

Ova 72-godišnjakinja nosi i nadimak najseksi bake Balkana, a ona tvrdi da je on uvijek nasmije te da joj nimalo ne smeta. 

-Taj naziv najseksi bake me uvijek nasmije, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A riječ baka je najljepša riječ na svijetu - kazala je jednom prilikom pjevačica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije