Odlazak legende

Prijatelj: Aki me je zvao jutros, planirao je posjetiti majku

aki rahimovski
pixsell
22.01.2022.
u 19:09

Još danas ujutro Aki Rahimovski planirao je put u Makedoniju i posjet majci, te se čuo telefonom s prijateljem Zdravko Sitnovskim u Skoplju i dogovarao da ga ovaj dočeka na aerodromu u Makedoniji.

Nekoliko minuta prije smrti Rahimovski je zvao i u Zagreb poznatog klavijaturista nekadašnje grupe Time Tihomira Popa Asanovića s kojim je u stalnom kontaktu, ali Asanović nije imao mobitel pored sebe i tek kasnije vidio je propušten poziv prijatelja kojeg poznaje još od sredine sedamdesetih godina s ljubljanskog Boom festivala, gdje su se i upoznali. Tužna vijest i njega je šokirala jer je s prijateljem imao puno lijepih planova.

Podsjetimo, pjevač grupe Parni Valjak Aki Rahimovski preminuo je danas u 67. godini u Sloveniji. Tužnu vijest potvrdili su članovi grupe na službenoj Facebook stranici. - Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski - stoji u objavi uz stihove "Za malo nježnosti na sve ću pristati, za malo nježnosti da mogu zaspati” Aleksandar Rahimovski, poznatiji pod nadimkom Aki, rođen je u Nišu 5. lipnja.1955. godine, a proslavio se kao frontmen popularne grupe Parni valjak s kojom je nastupao više od 30 godina. Nakon raspada, 2009. godine, bend se ponovo okupio i objavio povratnički album.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?