PONOVNO ZAJEDNO

'Prijatelji' se napokon vraćaju? Glumci i scenaristi u tijeku su pregovora

16.11.2019.
u 10:15

Kompletna glumačka postava i scenaristi omiljene serije 'Prijatelji' navodno su pristali na zajednički povratak.

Jedna od najomiljenijih serija publike, 'Prijatelji', navodno se vraća na male ekrane. Fanatici serije godinama šuškaju o tome, no svaka vijest je do sada bila demantirana. Ali, čini se kako će sada napokon doći na svoje. 

Naime, izvori za The Hollywood Reporter kažu kako su kompletna glumačka postava, ali i scenaristi pristali na ponovno okupljanje za platformu HBO Max. Kako pišu, dogovor je daleko od postignutog, ali sve strane su pristale na pregovore. 

Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer te autori serije David Crane i Marta Kauffman u tijeku su dogovora o formatu serije ili filma. Kada se slože o formatu, na redu je dogovor o njihovim rasporedima. Važno je napomenuti i da ovo ne bi bio način 'oživljavanja' planetarno popularne serije. 

Kao dodatna potvrda, stigla je informacija da se svih deset sezona serije seli s Netflixa na HBO Max. 

Jennifer Aniston prije mjesec dana je 'srušila' Instagram svojom prvom fotografijom na toj društvenoj mreži, a na fotografiji su bili upravo svi 'Prijatelji', što je dodatno povuklo glasine.

Također, Aniston je nedavno gostovala u emisiji 'Ellen' u kojoj je voditeljici Ellen DeGeneres rekla kako bi voljela ponovno snimiti epizodu 'Prijatelja', no u ovom trenutku još uvijek nije sigurna oko formata. Na kraju je i priznala da pokušavaju dogovoriti 'nešto'. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?