svi se pitaju

Princ Harry na proslavi godišnjice s novom tajnicom, a gdje je Meghan?

Yui Mok/Press Association/PIXSELL
12.09.2019.
u 19:30

Vojvoda od Sussexa princ Harry na petu godišnjicu zaklade Invictus Gamesa došao je u pratnji svoje nove tajnice Fione Mcilwham.

Invictus Games, zaklada koja organizira dobrotvorna sportska natjecanja diljem svijeta, proslavila je petu godišnjicu koju je kao jedan od pokretača pohodio princ Harry. Međutim, kako se tamo pojavio s novom tajnicom Fionom Mcilwham, a ne svojom suprugom Meghan, javnost se upitala gdje je vojvotkinja za to vrijeme bila.

Prema pisanjima britanskog Expressa, bila je kod kuće i čuvala malog Archieja, a ovog četvrtka sprema se napustiti rodiljni dopust kako bi lansirala novu dobrotvornu akciju. Ovom prilikom vojvoda je održao emotivni govor u kojem je naglasio kako je ''rad s ljudima u zakladi jedna od najvećih časti koje je imao u životu''. Izvršni direktor zaklade u svom govoru naveo je kako je princ Harry žila kucavica projekta.

Podsjetimo, prošlog vikenda vojvotkinja se za vikend zaputila u New York da bi još jednom bodrila svoju prijateljicu, tenisačicu Serenu Williams u finalu US Opena. Ipak, dogodilo se nešto što je malo tko mogao očekivati. Kanađanka Bianca Andreescu sve je iznenadila kada je odnijela pobjedu s rezultatom 6-3, 7-5.

Serenini obožavatelji primijetili su uzorak kod poraza slavne tenisačice, a za poraz su optužili – Meghan.

Draga Meghan, molim te, prestani ići na Serenine finalne mečeve. Nosiš joj nesreću. Fanovi

Dok još nije bila dio kraljevske obitelji, Meghan je 2016. godine pratila s tribina Serenin meč na Wimbledonu kada je pobijedila. Dvije godine kasnije, također na Wimbledonu, gledala je njezin poraz. 

Na tribinama je vojvotkinji društvo pravio suprug slavne tenisačice Alexis Ohanian s ostatkom obitelji, a u njihovu se društvu našla i najpoznatija urednica modnog časopisa Vogue Anna Wintour.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije