ugovor vrijedan 29 milijuna funti

Princ Harry potpisao je ugovor za čak četiri knjige, jednu će objaviti tek nakon kraljičine smrti

Profimedia
24.07.2021.
u 14:06

Kako otkrivaju izvori, Harry je bio iznimno ozbiljan u pregovorima i imao stav 'uzmi ili ostavi'

Nova vijest zasigurno je ponovno uzdrmala Buckinghamsku palaču, a kako i ne bi kada je otkriveno kako je princ Harry s izdavačkom kućom potpisao ugovor, navodno vrijedan 29 milijuna funti, a kojim se obvezao ako će izdati čak četiri knjige. Prva u nizu biti će njegovi memoari, koji će svjetlo dana ugledati već iduće godine i to u trenucima kada kraljica slavi svoj platinasti jubilej, piše Tportal.hr

Druga će biti knjiga Meghan Markle, koja bi navodno trebala biti vodič za dobro življenje, dok će još jedni Harryjevi memoari na tržište stići tek kada kraljica umre. Jedina stvar koja je još uvijek nepoznanica je četvrta najavljena knjiga. No, očito je da ona i neće stvoriti toliku pomutnju kao drugi memoari koji će stajati u ladici do kraljičine smrti, a koji bi, pretpostavlja se, mogli sadržavati teške optužbe i na kraljičin račun.

Pregovore oko knjiga Harry je vodio iz svog američkog doma, a dok su dva izdavača samo zbog toga doletjela iz Londona, ostali su prisustvovali 'aukciji' preko video poziva. 

Kako otkrivaju izvori, Harry je bio iznimno ozbiljan u pregovorima i imao stav 'uzmi ili ostavi'. Početna cijena bila je 18 milijuna funti, a navodno je u konačnici narasla do 29 milijuna funti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?