ZADNJE OBVEZE

Princ Harry se vratio u Englesku i sve iznenadio ovim zahtjevom

Profimedia
27.02.2020.
u 07:15

Meghan i Harry do kraja ožujka će obavljati kraljevske dužnosti i nakon toga se vraćaju u Kanadu.

Do kraja ožujka princ Harry i njegova supruga Meghan Markle obavljat će svoje kraljevske dužnosti i nakon toga prestaju s kraljevskim dužnostima.

Harry i Meghan u siječnju su otišli u Kanadu gdje trenutno žive u Vancouveru i planiraju u budućnosti živjeti na relaciji Velika Britanija - Amerika. Princ Harry jučer je stigao u Edinburgh gdje ga očekuje jedan od posljednjih zadataka i kraljevskih dužnosti. Mediji u Velikoj Britaniji prenose kako je Harry organizatorima rekao da ga oslovljavaju samo imenom, bez ikakvih titula što ih je poprilično iznenadilo. 

- Tražio je da ga oslovimo samo s Harry - rekli su organizatori. Nakon što su odlučili odstupiti s kraljevskih dužnosti  kraljica je odlučila kako Meghan i Harry više ne mogu koristiti titulu Sussex Royal što znači ni da njihov brend kojeg su namjeravali pokrenuti ne smije nositi naziv Sussex.

Meghan i Harry bili su povrijeđeni tom odlukom kraljice i u svom priopćenju su čak dali do znanja kako kraljica nema nadležnost nad upotrebom riječi kraljevski. Meghan i Harry očito su drugačije zamišljali svoj izlazak iz kraljevske obitelji, a mediji u Velikoj Britaniji pišu kako cijela ova situacija teško pada kraljici koja želi da njezin unuk bude sretan, ali nije sretna tonom koji je bio izrečen u nedavnom priopćenju Harryja i Meghan.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije