palača potvrdila

Princ Harry tuži britanske tabloide zbog hakiranja mobitela

Princ Harry
04.10.2019.
u 21:47

Princ Harry danas je pokrenuo pravni postupak protiv vlasnika britanskih tabloida The Sun i Daily Mirror, i to zbog navodnog hakiranja mobitela.

Vijest je danas poslijepodne potvrđena iz Buckinghamske palače, piše BBC. Dokumenti u ime princa Harryja odnose se na navodno presretanje glasovnih poruka. BBC-jev kraljevski dopisnik Jonny Dymond tvrdi da se tužba odnosi na slučaj iz ranih 2000-ih, prenosi Index.hr. 

Ova tužba dolazi samo nekoliko dana nakon što je njegova supruga Meghan podigla zasebnu tužbu protiv tabloida Daily Mail nakon što je bez dopuštenja objavio privatno pismo koje je bilo upućeno njenom ocu. Tužbu je Meghan podnijela pred Visokim sudom protiv lista i izdavačke kuće Associated Newspapers zbog zloupotrebe osobnih podataka, kršenja autorskih prava i Članka o zaštiti podataka iz 2018.

"Izgubio sam majku, a sada gledam kako moja supruga postaje žrtva istih moćnih sila", stao je tad Harry u Meghaninu obranu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije