CELEBRITY

Princ William potvrdio dolazak prinove?

03.07.2020.
u 12:48

Iako se već mnogo puta nagađalo da je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton trudna, potvrdu takve vijesti s dvora još nismo dobili. Nakon što su prošlog mjeseca nagađanja tvrdila da u kraljevsku obitelj stiže još jedna djevojčica, izgleda da to nije tako. Ipak, najnovije informacije s dvora, prema riječima anonimnog izvora, tvrde da su Kate i William spremni za još jedno dijete. 'William je donio odluku - spreman je za još jedno dijete', riječi su koje potvrđuju uskoro proširenje obitelji, piše 'New Idea'.

Najnovija nagađanja su započela nakon što je na njihovom službenom profilu objavljen niz fotografija Williama i djece, šestogodišnjeg Georgea, petogodišnje Charlotte i dvogodišnjeg Louisa. 'Uživao je što je sada imao više vremena provoditi vrijeme s djecom. Upravo ga je to navelo na ideju da želi još jedno', otkriva insajder kraljevske obitelji. U nastavku govori da je ta odluka 'melen za uši' njegovoj supruzi, koja nikada nije skrivala koliko uživa u majčinstvu. Prisjetimo se, Kate je u nekoliko navrata obznanila da William ne želi više djece. Naime, tijekom razgovora s jednim obožavateljem, koji joj je priznao da joj je poslao čestitku nakon svakog porođaja, rekla je da vjeruje da to više neće morati raditi. 'Mislim da William ne želi imati više djece', rekla je tada vojvotkinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you everyone for your very kind wishes on The Duke of Cambridge's birthday today! 🎂 🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Inače, vojvotkinja od 2013. godine uživa u čarima majčinstva. Te godine rodila je princa Georgea, a dvije godine nakon njega stigla je malena princeza Charlotte. Tri godine kasnije, 2018. je stigao princ Louis, a Kate se u nedavnom intervjuu u podcast emisiji ''Happy Mum, Happy Baby' prisjetila problema koje je prošla u trudnoćama. 'Imala sam jake jutarnje mučnine, tako da nisam bila najsretnija trudnica. Bilo je grozno. Stvarno sam bila bolesna, nisam mogla ni jesti, no nekom srećom moje tijelo je uspjelo iz organizma uzeti sve ono dobro da bi se mogao stvoriti novi život, što je zapravo fascinantno', ispričala je i istaknula kako je sada najsretnija kada je sa svojom djecom, jer uistinu uživa u ulozi majke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije