KRALJEVSKA OBITELJ

Princeza Charlotte u školi ima nadimak koji joj savršeno ide uz karakter

Aaron Chown/Press Association/PIXSELL
11.09.2019.
u 07:45

Charlotte Elizabeth Diana rođena je 2.svibnja 2015. godine kao drugo dijete princa Williama i Kate Middleton.

Prošli je tjedan bio posebno uzbudljiv za kraljevsku obitelj.

Princeza Charlotte pridružila se svom starijem bratu Georgeu i krenula u školu. Sve oči bile su na četverogodišnjakinji koja je sramežljivo uz majku, oca i brata stigla u St Thomas’s Battersea školu u Londonu. Kraljevska komentatorica, Katie Nicholl, pretpostavlja da će ju i u ovoj školi zvati nadimkom Lottie.

Nicholl je za strane medije otkrila još jedan nadimak koji prati slatku princezu.

- Drugi nadimak koji je imala dok je bila u vrtiću Willcocks, koji je bio prije nešto više od ljeta, bila je Princeza ratnica. Zanima me je li to možda nadimak koji će se držati uz nju. Navodno je taj nadimak stekla jer je princeza, ali muškasta. Obožava penjanje na drveće i vrlo avanturist je. Prilično je poznata po živahnosti - objasnila je.

Njezin otac, princ William, otkrio je još jedan detalj o četverogodišnjoj Charlotte. Naime, na jednom od svojih službenih putovanja  ugledao je djevojčicu koja se igrala s jednorogom. Princ je priznao da ih njegova kćer obožava. Štoviše, nosi i privjesak jednoroga na školskoj torbi. Na polo meču u lipnju nosila je i torbicu u obliku jednoroga.

Princeza Charlotte Elizabeth Diana rođena je 2.svibnja 2015. godine kao drugo dijete princa Williama i Kate Middleton. Također je prva britanska princeza koja je zadržala svoju poziciju u redu za prijestolje nakon rođenja Louisa, koji je u redu za krunu ostao iza nje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije