sjećanje

Princeza Diana danas bi slavila 56. rođendan: Zaslužuje mjesto u povijesti

01.07.2017.
u 21:00

Princezin brat Charles Spencer kaže kako je nakon 20 godina šutnje odlučio ispričati priču o svojoj sestri u dokumentarcu "Priča o Diani" kako bi dokazao da je bila posebna, a ne samo lijepa osoba.

Princeza Diana danas bi slavila 56. rođendan, a njeni sinovi princ William i princ Harry zajedno s Williamovom suprugom Kate i Dianinim bratom Charlesom Spencerom prisustvovali su misi zadušnici za princezu koje je poginula u prometnoj nesreći 31. kolovoza 1997. u Parizu.

Na godišnjicu njene smrti ABC će emitirati dokumentarac "Priča o Diani" u kojoj je jedan od sugovornika i njen brat Charles. U jednom isječku koji je već prikazan grof Spencer kaže kako njegova sestra zaslužuje mjesto u povijesti. - Mislim da je to važno prije svega za osobe mlađe od 35 godina koje nisu upoznate s njenim životom i moraju znati da je bila posebna osoba, a ne samo lijepa. Zbog toga sam nakon 20 godina šutnje odlučio govoriti o  Diani i ljudima predočiti kakva je bila - rekao je Spencer.  Dokumentarac se također bavi Dianinim odnosom sa sinovima, a o tome priča i grof Spencer. Prisjetio se jedne situacije u kojoj je Diana bila jako bijesna. Naime, jednom prilikom dok je s mamom izlazio iz škole Harry je pokazao jezik okupljenim fotografima i novinarima i nakon toga u medijima su osvanuli napisi kako je princ neodgojen što je jako naljutilo princezu Dianu. U dokumentarcu osim grofa Spencera o princezi pričaju i druge njoj bliske sobe.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije