Promijenio se

Problematični pjevač nakon godinu dana pojavio se u javnosti, teško ga je prepoznati

14.08.2022.
u 10:57

Marilyn Manson (53) snimljen je ovaj tjedan prvi put u javnosti nakon gotovo dvije godine. Glazbenika su paparazzi uhvatili dok je izlazio iz restorana u Los Angelesu u kojem je bio na večeri s dugogodišnjom partnericom Lindsay Usich (37), a bez sloja šminke koji obično nosi bilo ga je teško prepoznati, a k tome je i nabacio nekoliko kilograma viška. Prije dvije godine, kada se nakon osam godina veze vjenčao s Lindsay, Manson je prestao i piti alkohol i od tada se i udebljao.

Za izlazak na večeru sa suprugom Manson je odabra kombinaciju u svojoj omiljenoj crnoj boji, a u javnosti se zadnjih godinu dana nije pojavljivao zbog niza optužbi za seksualno zlostavljanje s kojima se suočio u prošloj godini. Mansonova bivša partnerica, američka glumica Evan Rachel Wood, predvodila je tužbe protiv ovog problematičnog pjevača.

Tvrdi kako ju je Mason prisilio na seks dok je snimao jedan od glazbenih spotova. Wood je u veljači 2021. prvi put iznijela optužbe protiv Masona imenovala Mansona s kojim je počela hodati 2006. godine kada je ona imala 18, a on 37 godina. Par je bio u vezi četiri godine, a Wood je godinama kasnije iznijela optužbe za seksualno i emocionalno zlostavljanje, iako je tek prošle godine imenovala Mansona kao svog navodnog zlostavljača.

 | Autor : profimedia Foto: profimedia

- Godinama me užasno zlostavljao. Bila sam izmanipulirana ali više ne želim živjeti u strahu od ucjene i klevete. Zato sam odlučila javno raskrinkati ovog opasnog čovjeka prije nego uništi još života - napisala je Wood na Instagramu u veljači prošle godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije