KANYE WEST

Problematični reper supruzi poklonio Porsche, psiholog tvrdi: 'To je pokazivanje seksualne moći'

Foto: Profimedia
17.05.2024.
u 09:22

Kanye West supruzi Bianci Censori poklonio je novi automobil, a to je prokomentirao i psiholog Jo Hemmings.

Slavni američki reper Kanye West supruzi Bianci Censori poklonio je bijesni automobil, točnije srebrni Porsche 992 Carrera, a psiholog Jo Hemmings tvrdi kako taj automobil označava kontrolu koju Kanye ima nad Biancom. The Sun piše kako je Hemmings rekao da je Kanye West odabrao automobil kao statusni simbol te da je imao kontrolu nad time koji model automobila će Bianca dobiti te koje će boje biti. 

- Kanye je odabrao auto i boju umjesto Biance, baš kao što bira svu odjeću svoje supruge. Porschei su vrlo seksi auti. Vrhunski su i brzi. Ovdje se radilo o njegovom zadovoljstvu i snažnom statusnom simbolu za Kanyea. Ali kad ga je kupio za Biancu, pokazivao je svoju seksualnu moć. Kanye je vjerojatno odabrao srebrnu boju kako bi osigurao da se Bianca bez Kanyea ne ističe previše - kazao je psiholog te objasnio: - Neutralna boja Porschea poput srebrne ili sive suptilno je pokazivanje moći - dodao je. 

Psiholog je također rekao kako je auto jedan od prvih velikih darova koje je Kanye poklonio Bianci, a s njim je pokazao javnosti njihovo bogatstvo i uspjeh. Nažalost, Bianca je svoj novi auto vozila samo nekoliko puta. Naime, posljednji je put viđena kako vozi svoj Porsche prvog svibnja u Los Angelesu kada ga je odvukla vučna služba. Paparazzi su je snimili kako sjedi u automobilu dok ih čeka. 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije