GODIŠNJICA SMRTI

Prošla je 41 godina otkako nas je napustio kralj popa

16.08.2018.
u 07:54

Razlog preranog odlaska Elvisa Presleyja bila je srčana aritmija. Njegova jedina kći Lisa Marie tada je imala samo devet godina.

Graceland, nekadašnji dom pop-legende Elvisa Presleyja, i ove je godine okupiralo tisuće obožavatelja preminulog pjevača. 

Naime, u tijeku je još jedan „Elvisov tjedan“ koji počinje 9. kolovoza, a završava 18. kolovoza. Riječ je o nizu manifestacija – filmskih, glazbenih, aukcija, bdjenja i slično – kojima se obilježava godišnjica smrti i odaje počast Elvisu koji je preminuo 16. kolovoza 1977. u 42. godini života. 

Razlog preranog odlaska bila je srčana aritmija. Njegova jedina kći Lisa Marie tada je imala samo devet godina, a ovih se dana također prisjetila oca.

– Ne bih rekla da razgovaram s njim… Ali sjećam se svega. I povremeno ga zamolim za pomoć – otkrila je nedavno u intervjuu.

S njezinom majkom Priscillom, Elvis je bio u braku šest godina. Razveli su se 1973. zbog, kako je poslije otkrila, njegove ovisnosti o tabletama za spavanje, stimulansima i sedativima. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije