prekinula šutnju

Prvi put nakon glasina o aferi: Oglasila se i Marija Šerifović

marija serifovic
Davor VišnjićPIXSELL
08.11.2016.
u 10:45

Vijest o navodnoj lezbijskoj aferi odjeknula je u medijima, o istoj je navodno brujao cijeli Beograd, a sada se oglasila i glavna protagonistica

Jel' se možemo sada vratiti normalnom životu? Koncertima, Zvezdama Granda itd... Ili se čeka da još netko da svoj komentar?, napisala je Marija Šerifović (31) u objavi na Twitteru, kojom se prvi put oglasila nakon što su se srpski mediji raspisali o njezinoj navodnoj aferi s dizajnericom Elenom Klarić (45), prenosi 24sata.hr. 

Podsjetimo, nakon što je u medijima odjeknula priča o navodnoj aferi, cijelu priču demantirala je majka dizajnerice Elene Karić, Verica Rakočević.

- Pa to su čiste gluposti - nasmijala se pa telefonsku slušalicu proslijedila suprugu Veljku Kuzmančeviću.

- Vjerujete da bih ja kao očuh prvi znao što mi kćerka radi. Šalu na stranu, ali ovo je čista glupost. Ja znam da su Elena i Marija prijateljice, ali ova priča već prevršava svaku mjeru. Elena je ozbiljna obiteljska žena, ona ima troje djece i ovo joj zaista ne treba. Ne razumijem potrebu da ljudi pišu ovakve stvari - rekao je Veljko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije