JAVILA SE

Prvi put nakon provale Severina se oglasila na Instagramu, ispod objave se nižu komentari podrške

16.06.2021.
u 18:03

Fanovi su joj pisali kako im je žao zbog onog što joj se dogodilo. "Šaljem lijepi pozdrav i suosjećanje zbog provale u Vaš dom" samo je jedan od komentara.

Pjevačica Severina Kojić oglasila se na Instagramu prvi put nakon pljačke u stanu u Zagrebu. Severina je objavila dio razgovora iz stripa Alan Ford. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

"U životu postoje dvije riječi koje će vam otvoriti mnoga vrata. A koje su to riječi? Vuci i guraj" stoji u tektu koji je pjevačica objavila. U komentarima je dobila brojne komentare podrške, a javila joj se i glabenica Zorica Andrijašević Donna. 


"Tako je ljepotice. Da nije meni mene, ništa ne bi bilo od mene" napisala joj je Donna.  Fanovi su joj pisali kako im je žao zbog onog što joj se dogodilo. 

"Šaljem lijepi pozdrav i suosjećanje zbog provale u Vaš dom" samo je jedan od komentara.  

Inače, policijska uprava Zagrebačka oglasila se  u vezi s provalom u stan Severine Kojić u Zagrebu.  

"Jučer, 14. lipnja, oko 13.45 sati na području Maksimira na Bijeničkoj cesti, u stanu, dvojica nepoznatih počinitelja uporabom tjelesne snage počinila su razbojništvo nad 66-godišnjakinjom kojom su prilikom otuđili nakit. Materijalna šteta nije utvrđena", stoji u priopćenju u kojem je potvrđeno da je u stanu tijekom pljačke bila Severinina spremačica.   
Podsjetimo, u kasnim poslijepodnevnim satima otkriveno je da je nepoznati počinitelj upao u zagrebački stan pjevačice, a vijest su nam potvrdili i iz Severinina PR tima. Srećom, šteta je samo materijalna, a Severina je navodno ostala bez nakita.  "Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmjeriti na policiju. Hvala na razumijevanju", rekao nam je Davor Grgin, Severinin PR menadžer.  Neslužbeno se može čuti i da su dobili uputu da ne otkrivaju nikakve detalje što se dogodilo kako ne bi ugrozili istragu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije