STEFAN DIMITRIJEVIĆ:

Rad sa Severinom za mene je bio ostvarenje sna

07.10.2017.
u 21:20

Suradnju koja je pobudila veliku pažnju u regiji inicirali su ljudi iz Severinina tima Mlađahni srpski pjevač koji se pojavljuje u Severininu spotu za pjesmu ‘Hazarder’ preko noći je postao ljubimac tinejdžerica diljem regije

Kako raste broj pregleda Severinine nove pjesme ‘Hazarder’ na Youtubeu (sada je dostigao više od 4,5 milijuna!), tako raste i interes za mladog i zgodnog srpskog pjevača Leona koji se s njom pojavljuje u spotu. Do glazbene suradnje došlo je na inicijativu Severinina tima.

Ne skriva oduševljenje

Pjesma je nastala prije dvije godine, ali tek sada Severina ju je odlučila snimiti, i to s Leonom. – Nisam otprije poznavao Severinu – otkrio nam je 19-godišnji Leon, pravim imenom Stefan Dimitrijević. Ne skriva svoje oduševljenje što je imao priliku upoznati i surađivati s pjevačicom koja je za njega ‘predivna osoba’:

– Ovo je dragocjeno i preveliko iskustvo za mene koji sam tek na početku karijere. I to ne samo zbog pjevanja nego i snimanja izvrsnog spota, u kojem sam prvi put u životu vozio motor. Za mene je ova priča sa Severinom bila velika, velika čast, ostvarenje sna i nadam se, velika prekretnica u karijeri – priznaje mlađahni Leon, kojeg su mediji već prozvali srpskim Justinom Bieberom. U spotu do izražaja dolaze i njegove plesne sposobnosti budući da se godinama bavio breakdanceom te pobjeđivao na natjecanjima.
 

Glazba je prevagnula

No, na kraju je glazba ipak prevagnula, a ples se pokazao kao dobrodošao dodatak pjesmama koje su kombinacija rapa, popa i dancea. Mnogi su njegovo preseljenje iz Švicarske tumačili kao želju da napravi glazbenu karijeru u Srbiji, što Leon demantira.

– Vratio sam se u Srbiju odavno, ali ne da bih stvarao karijeru ovdje – ističe talentirani Leon, koji ove sezone nastupa u srpskoj verziji popularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. U međuvremenu, toplo se nada da će se pojaviti i na nekom Severininu koncertu te zapjevati na pozornici ‘Hazaredera’ s njom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije