'RADIM I KAD NE RADIM': Pogledajte kakvu je pomutnju napravila Maja Šuput u shopping centru, fanovi je opkolili

08.12.2023.
u 17:11

Pjevačica Maja Šuput nedavno je posjetila jedan dućan s nakitom u Arena centru, a ono što ju je dočekalo, nije mogla ni sanjati, piše Story.hr. 

Naime, domaću pjevačicu ispred dućana opkolili su brojni fanovi koji su jedva čekali da 'okinu' selfi s kraljicom svadbi.

 Maja Šuput otkrila je uzbudljivu vijest. IZVOR: INSTAGRAM

Društvo joj je u trgovini radio njezin stilist Marko Grubnić, koji je pomno birao nakit za njegovu 'muzu'.

'Radim i kad ne radim', napisala je Maja na video na kojem vidimo njezine vjerne fanove koji je strpljivo čekaju ispred trgovine.

 Maju Šuput opkolili su fanovi. IZVOR: INSTAGRAM

Podsjetimo, u Majinom domu već vlada blagdanski ugođaj, a s obzirom na to da je neki dan bio Sveti Nikola, njezin sin Bloom dobio je prigodan poklon.

U videu vidimo kako je dječak brzo otrčao po čizmicu s njegovim imenom koja je stajala na kaminu kako bi vidio što je dobio. 

U njoj su bili bojanka, čokolade i razni drugi pokloni. Maja je s pratiteljima podijelila to uzbuđenje njezina sina i u opisu videa napisala: 'Najčarobnije doba godine je stiglo. Hvala, sveti Nikola, što si nas razveselio jutros'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije