JELENA ROZGA ZA VEČERNJI LIST

Rado se vraćam svojoj vjernoj publici i ljudima u Hercegovini

ekr_rozga_2.jpg
import
12.11.2013.
u 11:04

- Gostoprimstvo kod vas mi uvijek dugo, dugo ostaje u sjećanju i uvijek se iznova rado vraćam svojoj vjernoj publici - rekla nam je Jelena

“S tobom je život, ko’ lijepi izlog, s puno svijetla, prazna dekoracija, u njemu ima kol’ko hoćeš pari novih cipela i praznih obećanja da se strpim, da ti dam još malo vremena”, stihovi su nove pjesme kraljice estrade Jelene Rozge pod nazivom “Cirkus”. Jelena je još jednom sjajno opisala “iza kulisa, tajnu predstavu” zabranjene ljubavi skrivene od svih, a u razgovoru za Večernji list otkrila je kako jedva čeka da počne novu pjesmu izvoditi na koncertima.

Reakcije publike su odlične

- Prezadovoljna sam reakcijom publike, pjesma je stvarno odlično prihvaćena. Vjerujem u “Cirkus”, mislim da je to veoma dobra pjesma s jakim emocijama. Jedva čekam da je počnem izvoditi na svojim koncertima, otkriva nam popularna pjevačica. Jesen je ove godine pokazala više jedan proljetni ambijent, a Jelena je uz sve obveze i to primijetila. Također i ljetna sezona za nju je bila radna i uzbudljiva. - Jesen je doista prekrasna ove godine, ali je meni i ovo razdoblje dosta radno tako da sam uglavnom na putu i u ispunjavanju obveza koje imam, najprije prema svojoj dragoj publici, ali bez obzira na sve ja istinski uživam u tome. Sretna sam jer sam i ovog ljeta imala puno koncerata u cijeloj regiji. Sve pjesme, i nove i stare su jako lijepo prihvaćene. Za nekoga tko se bavi ovim poslom ne postoji veća sreća i nagrada od nasmijane i zadovoljne publike, ističe Jelena Rozga. U posljednjem pitanju Jelena nam otkriva da ćemo uskoro moći uživati i u njenom novom albumu, ali i o Hercegovini u koju uvijek rado dođe. - Radimo na novim pjesmama i nadam se da će početkom godine novi album ugledati svjetlo dana. Na njemu će se naravno naći i sve pjesme nakon albuma “Bižuterija” koje su izašle u obliku singlova, ali ih je publika sjajno prihvatila.

Koncert u Hercegovini

Pored tih priprema nastavljamo s koncertima širom regije i iskreno se nadam da ću uskoro doći i u Hercegovinu, uživam u tim krajevima. Gostoprimstvo kod vas mi uvijek dugo, dugo ostaje u sjećanju i uvijek se iznova rado vraćam svojoj vjernoj publici i dobrim ljudima koji me toplo i srdačno prime u Hercegovini, zaključila je za kraj razgovara za Večernjak prelijepa kraljica estrade.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije