nedavno dobio dijete

Rafo: Išao bih se moliti ispred bolnice da imam više vremena

Davor Puklavec/pixsell
23.04.2018.
u 15:51

Nekadašnja reality zvijezda Rafael Dropulić (35) u zadnje dvije godine je, kaže, pretrpan obavezama. Radi, studira, a nedavno je dobio i dijete.

- Apsolutno podržavam inicijativu 'U ime obitelji' i sve što oni rade. Nisam se molio ispred bolnica samo zbog nedostatka vremena i moje lijenosti - rekao je za 24sata.hr. Dropulić. 

Iako se za ulogu roditelja dugo pripremao i čitao knjige, stvarnost je, tvrdi, drugačija. Veliki je vjernik i trudi se, kako kaže, živjeti po Božjim uvjerenjima. 

Rafo, kako ga prijatelji zovu, i supruga su posljednjih osam godina neokatekumeni. Iako više ne nastupa toliko često, ponekad održi pokoji koncert. S reperom Antom Cashom pjeva u crkvenom zboru.

Radio je duže vrijeme u zagrebačkom Odjelu za turizam u upravi Grada Zagreba, a sad je prešao u Odjel za poduzetništvo. 

Iako mu je period života kad je bio u realityju bio stresan, kaže da mu je to bilo pozitivno iskustvo.

- Stresno je bilo zato što sam bio na velikom udaru javnosti. Upoznao sam tad jako puno ljudi i to mi je otvorilo neka vrata u životu koja su mi i dan danas otvorena - rekao je Rafo i zaključio da mu je to u svakom slučaju bilo jedno pozitivno iskustvo.

Postao je poznat 2003. zahvaljujući pobjedi u reality showu Story Supernova Music Talents. Tada je veći iznos osvojene nagrade dao za izgradnju crkve u Pločama. 

Dropulić je pobijedio i 2008. u showu Farma nakon tri mjeseca izolacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije