VELIKA LJUBAV

Rakitić podijelio fotku sa suprugom, najviše pažnje privukao je dekolte koji je istaknula

Instagram
23.07.2021.
u 20:45

Ivan Rakitić na Instagramu je objavio fotografiju sa suprugom Raquel Mauri, koliko su pratitelji bili oduševljeni pokazuje i broj lajkova kojii je dobio, gotovo njih 300 tisuća.

Hrvatski bivši nogomeni reprezenativac, Ivan Rakitić (33), novom je objavom na Instagramu pokazao koliko je posvećen svojoj supruzi Raquel Mauri. 

Foto: Instagram

'Volim te, živote moj. Nije važno ni gdje ni kada, uvijek sam s tobom', napisao je.

Na fotografiji ona mu sjedi u krilu, a svu pažnju ukrao je njen dekolte. 

Rakitić je nedavno na Instagramu podijelio fotografiju sa svojom kćeri Altheom. Malena je ovog mjeseca proslavila osmi rođendan, a tata joj je uputio čestitku.

„Sretan rođendan, moja princezo. Uživaj u svakoj sekundi sa svojih osam godina i da i dalje ispunjavaš naš doma svojim osmijehom i energijom. Jako sam ponosan na tebe, volim te", napisao je uz fotografiju, a u komentarima su brojni njegovi pratitelju njegovoj kćeri uputili lijepe želje. Također, poručili su im kako su preslatki. 

Podsjetimo, Rakitić je u braku sa Španjolkom Raquel od 2013. godine, a osim Althee imaju i kćer Adaru. Dodajmo još da se par upoznao u kafiću u kojem je Raquel radila, a nogometaš se morao dobro potruditi da bi osvojio njezino srce. Zato danas zna reći da je osvajanje njegove supruge trajalo dulje nego osvajanje Lige prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije