Bračne nevolje

Razvodi se Kate Moss?

Kate Moss
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
21.07.2015.
u 10:29

Nedavno su supružnici proslavili četvrtu godišnjicu braka no čini se da je njihov brak trenutno na klimavim nogama.

Iako joj na poslovnom planu i dalje cvjetaju ruže, na privatnom planu Kate Moss nailazi na velike probleme. Strani mediji raspisali su se da slavna manekenka trenutno proživljava bračnu krizu sa suprugom Jamieom Hinceom i da je njihov brak na klimavim nogama. Supružnici već nekoliko tjedana žive odvojeno i uopće ne komuniciraju.

-Jedan od razloga koji je razorio njihov brak je ljubomora. Ono što im stvara problem su i različiti interesi - kazao je izvor i dodao da je Jamie zabrinut da je uzalud potratio osam godina života uz jednu od najtraženijih manekenki.

Kate navodno smeta što je njen suprug provodi mnogo vremena s kolegicom glazbenicom Lady Mary Charteris koju manekenka ne podnosi, a bračni problemi započeli su kada je Hinice sam posetio Glastonbury, omiljeni glazbeni festival njegove supruge.

U prilog spekulacijam o razvodu ide i činjenica da par nije zajedno viđen od travnja, a u posljednje vrijeme Kate je išla i na nekoliko putovanja, uključujući i ono u Pariz na pariški tjedan mode, bez supruga. 

O ovim glasinam Kate i Jamie, koji su u braku od lipnja 2011. godine, nisu se još oglasili. 

>>Ova je manekenka lani zaradila čak 42 milijuna dolara!

>>Kate Moss prodaje kuću jer misli da je ukleta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije