objavljen popis

Regionalne reality emisije prepune elitnih prostitutki, sada je red na pravosuđu

13.04.2019.
u 16:15

Mihajlo Maksimović, najveći svodnik u regiji kojeg se tereti za organiziranje ogromnog lanca elitne prostitucije, podvodio je poznate srbijanske pjevačice, starlete i voditeljice.

Njihov identitet otkriven je nakon što je Maksimović krajem veljače ove godine uhićen u beogradskoj zračnoj luci “Nikola Tesla” kad su pronađeni popisi s imenima estradnih prostitutki, ali i katalog s profesionalnim fotografijama i cjenikom dama upitnog morala.

Telegraf je ekskluzivno došao do popisa svih VIP djevojaka iz Srbije koje su preko posrednika Mihajla Maksimovića prodavale tijelo poznatim sportašima, među kojima prednjače nogometaši, ali i političarima i poznatim biznismenima. One su u zamjenu za novac imale orgije s klijentima i izvan granica.

- Među onima koje su bile na Mihajlovu cjeniku su pjevačica i reality sudionica Dušica Grabović, koju je Saška Karan u “Farmi” optužila da se bavi prostitucijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere s pjevačem Šakom Polumentom, a koja se potom “proslavila” sudjelovanjem u “Zadruzi”.

Na popisu su i starleta Božana Vujinović, koja je već uhićivana zbog prostitucije zajedno s Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorica Nataša Šavija.

Androgeni maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je kako je ona ušla u reality show “kako bi podigla sebi cijenu za 50 eura”. Njezine fotografije osvanule su i na web-stranici za poslovnu pratnju.

Reality zvijezda i reperica Anđela Mitkovski, poznatija kao Anđela Veštica, također je na popisu. Ona je sama priznala kako je pružala seksualne usluge za novac - priča sugovornik Telegrafa. S Maksimovićem su, navodno, surađivale i sudionice “Zadruge”.

- Najpoznatiji makro surađivao je s pola srbijanske estrade. Neke od djevojaka koje je iznajmljivao po satu, i to po paprenoj cijeni, jesu manekenke Sanja Stanković i Ana Korać. Sanja i Ana trenutačno su u realityju, a za prostituiranje su ih tijekom trajanja ovog besmislenog televizijskog showa više puta optužili drugi sudionici - kaže izvor.

Među Maksimovićevim damama su i zvučna imena iz svijeta glume.

- Javna je tajna da su tijelo prodavale i pjevačica K. O., koja se više puta udavala, M. B., koja je nedavno postala majka, kao i T. T., poznata po sudjelovanju u jednom glazbenom natjecanju. Najstarijim zanatom bavi se i E. A., pjevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu - objašnjava sugovornik. Kako dodaje, na popisu su i mlade glumice J. G., K. R. i S. R.

- Tu su svakako i voditeljice, a najpoznatije među njima su S. O. i I. Š. - priča izvor. Navodno su, prema popisu, Sanja Stanković, sudionica realityja “Zadruga”, i Playboyeva zečica Božana Vujinović zaradile 10.000 eura za tjedan dana na Sejšelima s klijentima koje im je osigurao Šapčanin Mihajlo Maksimović, najveći estradni makro u regiji. Sudeći prema dijalozima i raspravama u reality emisijama, bilo je samo pitanje vremena kad će neka od ovakvih prljavština izaći na vidjelo.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije