SHARON STONE:

'Rekao mi je da skinem gaćice i pristala sam. Nisam znala da će mi to promijeniti život'

DPA/Pixsell
16.11.2019.
u 17:16

Nakon što je primila nagradu časopisa GQ Stone je održala govor tijekom kojeg je sjedila u istoj pozi kao u sceni iz "Sirovih strasti"

Na dodjeli nagrada časopisa GQ u Berlinu hollywoodska diva Sharone Stone primila je nagradu za ženu godine.

Dobro je poznata scena iz kultnog filma "Sirove strasti" koja je ovoj sada 62-godišnjoj glumici priskrbila slavu i popularnost. Nakon što je primila nagradu Stone je održala govor tijekom kojeg je sjedila u istoj pozi kao u sceni iz "Sirovih strasti". Od te snimanja te scene prošlo je 27 godina, a u svom govoru Sharon se prisjetila kako je snimljena scena. 

- Prije nekoliko godina sjedila sam na pozornici, a moj redatelj mi je rekao možeš li molim te skinuti svoje gaćice jer ih vidimo, a ne bi se smjele vidjeti u toj sceni. Pristala sam. Nisam znala da će mi taj trenutak promijeniti život, molim vas stavite svoje noge na pod i pridružite mi se u trenutku koji je promijenio moj život. - rekla je glumica.

Na dodjelu nagrada došla je s 19-godišnjim sinom Roanom Bronsteinom.

 

 

Kad je Roan imao osam godina Sharon je zbog borbe za skrbništvo završila na sudu s Roanovim ocem Philom Bronsteinom i tada je skoro izgubila skrbništvo jer se tijekom procesa otkrilo da je Sharon htjela Roanu staviti botoks u stopala kako se ne bi znojio. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?