dogovorili se

Richard Gere i bivša podijelili su milijune nakon četiri godine

Richard Gere
Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
20.10.2016.
u 08:25

Glumac se konačno razveo od Carey. Četiri godine živjeli su razdvojeno, no tek sad su se uspjeli dogovoriti oko podjele imovine. Par je dobio sina Homera 2000. godine

Navodno Carey Lowell (55) nije htjela pristati na manje od polovice novca Richarda Gerea (66), a nisu imali predbračni ugovor. Detalji njihova sporazuma o razvodu nisu objavljeni.

Glumac se konačno razveo od Carey, a četiri godine živjeli su razdvojeno, no tek sad su se uspjeli dogovoriti oko podjele imovine. Par je dobio sina Homera 2000. godine, nakon sedam godina veze, a dvije godine poslije su se vjenčali. Rastali su se nakon deset godina braka zbog različitih životnih stilova.

Gere je već godinama budist i ne voli izlaziti, dok je 11 godina mlađa Carey željela imati bogat društveni život. Došlo je do toga da je ona živjela u njihovoj kući u North Havenu u Connecticutu, dok je on bio sam u vili u Bedfordu u Massachusettsu. Skrbništvo nad sinom riješili su odmah kad su se rastali.

Iako je razvod tek sad završen, Gere i Carey odavno su preboljeli svoj propali brak. Navodno su u jako dobrim odnosima, a prije svake sudske rasprave popili bi kavu i popričali. Glumac je prošle godine objavio kako je u vezi sa Španjolkom Alejandrom Silvom, koja je od njega upola mlađa. Gere je prije Carey bio u braku s manekenkom Cindy Crawford.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije