CRKVENA ZVONA

Rihanna rekla sudbonosno 'da' nakon dvije godine veze

IPA/Pixsell
20.04.2019.
u 17:45

Čini se kako nas ove godine očekuje vjenčanje desetljeća! Naime, princeza s Barbadosa Rihanna odlučila je arapskom milijarderu reći 'da, uzimam'.

Princeza s Barbadosa, pop diva Rihanna (30) nakon dvije godine veze s dečkom Hassanom Jameelom (29) odlučila je reći 'da, uzimam', doznaje Metro.co. 

Iako je obećala da će izdati album, obožavatelji su još uvijek ostavljeni da čekaju, a u zadnje vrijeme izbjegava pojavljivanje u javnosti. Nagađaju kako se na to odlučila upravo zbog Hassana. 

Hassan Jameel član je uprave obiteljske firme Abdul Latif Jameel koju je osnovao njegov otac, a njegova vrijednost procjenjuje se na 1,5 milijardi dolara. Prema Forbesu, oni su četvrta najbogatija obitelj u Saudijskoj Arabiji, ali su više poznati po ogromnim donacijama u humanitarne svrhe.

Mladi Jameel je prije nekoliko godina bio u vezi s Naomi Campbell, iza sebe ima jedan propali brak, a sad je očito spreman još jednom reći 'da' i uploviti u bračnu luku s pjevačicom.

- Ludo je zaljubljena u njega. Vjenčanje je samo pitanje vremena, ona ne može dočekati da je zaprosi - rekao je izvor za britanske medije. 

Saudijci su poznati po velikim svadbama, a kad se tome pribroji činjenica da se ženi jedan od najbogatijih Arapa i to za jednu od najvećih zvijezda showbizza, zasigurno će ovo biti vjenčanje o kojem će se dugo pričati. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?