Drama na Instagramu

Rocco sebe naziva 'ku****m sinom'?

Madonna
03.04.2016.
u 11:16

Borba oko skrbništva za sina Rocca traje već četiri mjeseca, a otišla je toliko daleko da je čak i sudac zamolio Madonnu (57) i Guyja Ritchieja (47) da se nekako pokušaju dogovoriti.

Usprkos silnim naporima, Rocco i dalje odbila napustiti London gdje boravi kod oca, a sada je jedna stvar na društvenim mrežama potpuno šokirala njegovu majku.

Kako piše Daily Mail , na jednom Instagram profilu koji navodno pripada Roccu uz njegovo ime osvanuo je i opis u kojem stoji 'ku**in sin', ali nije potvrđeno da je dotični profil zaista njegov.

Madonna, koja se sprema otputovati u London kako bi prvi put nakon Božića vidjela sina, navodno je 'jako zabrinuta' za Rocca i silno želi popraviti njihov odnos.

Podsjetimo, Rocco nije aktivan na društvenim mrežama još od siječnja, ali njegovi prijatelji kažu da je navodno otvorio novi profil te da je dozvolio Madonni da ga prati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije