Počastio sebe i obitelj

Ronaldo proslavio osvajanje Serije A kupnjom nove jahte vrijedne 6 milijuna eura

30.07.2020.
u 18:19

Kada ste bogati kao Cristiano Ronaldo onda vam zaista mora biti teško smisliti nove i inovativne načine kako potrošiti svoj novac.
Zvijezda Juventusa i Portugala ima neto vrijednost oko 361 milijun funti, prema Goal.com, što je nevjerojatno po bilo čijim standardima.

U redu, to nije baš razina izvršnog direktora Amazona Jeffa Bezosa, čija je neto vrijednost nevjerojatnih 113 milijardi dolara, ali to je još uvijek dovoljno da se osigura da sve koje voli budu financijski sigurni za život.

Nakon što je s Juventusom osvojio drugi naslov u Seriji A prošlog vikenda, Ronaldo je odlučio sebe i svoju obitelj počastiti ekstravagantnim poklonom, a uživanje u njemu svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama.

Prema Daily Mailu, Ronaldo je proslavio osvajanje lige kupivši novu luksuznu jahtu vrijednu 5,5 milijuna funti (6 milijuna eura).

Portugalac je, kako se navodi, samostalno izabrao 27-metarski brod nakon što se u njega zaljubio na brodogradilištima Azimut-Benetti u Viareggi.

 

 

Jahta sadrži pet kabina, šest spavaćih soba, veliki dnevni boravak, suvremenu kuhinju, dva prostora za opuštanje i "prozore pune visine koji pružaju prekrasan panoramski pogled na more".

I Ronaldova obitelj je na jahti proslavila Juventusov posljednji Scudetto.

Fotografija prikazuje Ronalda sa svojom djevojkom Georginom i njegovo četvero djece - Cristana Ronalda Juniora, Matea, Alanu Martinu i Evu Mariju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que aproveche mi amor 🛥💘

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Ronaldo u svakom slučaju zaslužuje odmor nakon još jedne izvanredne sezone.

Unatoč svojim godinama napredovanja, petostruki osvajač Zlatne lopte ne pokazuje znakove usporavanja. Ronaldo je postigao 31 gol u 33 kola Serije A ove sezone.

I sigurno je pretpostaviti da će, iako je na odmoru, Ronaldo učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi bio u vrhunskom fizičkom stanju spreman za sezonu 2020/21.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?