Na tome štedi

Ronaldova Georgina voli skupu odjeću i modne dodatke, ali posteljinu kupuje za 80 kuna

15.05.2021.
u 13:44

Georgina Rodriguez voli odjeću i modne dodatke poznatih brendova i kombinacije koje zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda nosi često koštaju nekoliko desetaka tisuća kuna. Nema brenda koji Georgina ne voli, od Louis Vuittona, Diora, Guccija i nije joj teško izdvojiti novac na dobru i kvalitetnu torbu ili cipele.Prije nekoliko mjeseci je tako objavila fotografiju s obiteljske proslave rođendana svog zaručnika i za tu prigodu nosila je usku i pripijenu haljinu Louis Vuitton čija je cijena 9600 kuna.

U svojoj kolekciji ima i omiljeni predmet svih žena - Hermes torbicu i to nekoliko komada u različitim bojama, a cijena tih torbica ide i do 300 kuna. Ali zato na drugim stvarima i ne troši toliko. Njezini obožavatelji pregledavajući Georginine fotografije na Instagramu primijetili su i jedni fotku na kojoj je posteljina koju je Georgina kupila u Ikei i košta svega 79.90 kuna, a na sebi ima motive srca.

Oduvijek Georgina pokazuje interes za modu pa je tako i svog zaručnika upoznala kada je radila u jednom od dućana luksuznog brenda Gucci. Oboje kažu kako je to bila ljubav na prvi pogled i već nekoliko dana kasnije prilikom slučajnog susreta počeli su svoju romansu.
 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije