Rozga je za svoj 40. rođendan pobjegla s Hauserom na odmor

Foto: Instagram
1/2
23.08.2017.
u 21:55

Iako joj je raspored, kaže, krcat nastupima, za ljubav uvijek nađe vremena jer joj je to prioritet. Pjevačica je prvi put nakon niza godina rođendan proslavila daleko od pozornice

Pjevačica Jelena Rozga (40) godinama je imala običaj rođendane slaviti s publikom na koncertima, sve dok se 2015. nije zaljubila u violončelista Stjepana Hausera (31). Vječni zaručnici su za njezino jubilarno 40. slavlje, kako doznajemo, “pobjegli” na romantičan izlet. Pjevačica nije mogla suspregnuti emocije što će rođendan dočekati u zagrljaju devet godina mlađega glazbenika.

 - Sretan rođendan mojoj predivnoj djevojci - rekao je Hauser Splićanki koja ga je očarala izgledom. Iako su njemu i Rozgi kalendari krcati nastupima, oboje se trude naći vremena za druženje.

- Bitno je imati prioritete u životu i biti discipliniran. Za ljubav uvijek nađem vremena. Vrlo ozbiljno shvaćam svoju ulogu partnera - nedavno nam je izjavio glazbenik. Stjepan nije otkrio što je poklonio zaručnici za rođendan, a početkom mjeseca ju je oduševio jer je platio uređenje kozje staze u njegovu rodnu Raklju kako joj ne bi zapela štikla. Bilo je to povodom svečanog otvorenja šetnice koja nosi njegovo ime.

- Po tom kamenu i kršu sam prohodao. Sad sam neizmjerno počašćen i sretan što je Jelena ovdje bila sa mnom - rekao je član dueta 2Cellos. Splićanka je, kao i uvijek, skromna pa ne očekuje luksuzne poklone od dečka i bližnjih. Za rođendan želi samo dobro zdravlje jer, kako kaže, bez zdravlja nema ničega.

Par se najčešće može vidjeti kako uživa u zajedničkim šetnjama i večerama, a često se “počaste” i putovanjima. U listopadu 2016. su se, kako tvrde njihovi bliski prijatelji, preselili u zajednički stan u strogom centru Zagreba. Navodno je stan bio skroz opremljen pa ga vječni zaručnici nisu imali potrebe sređivati. Jelena je prošlogodišnji rođendan proslavila u Hauserovu zagrljaju u Puli te je tad rekla kako je u Stjepanu konačno našla čovjeka svojeg života i sigurnu luku.

Hauser je Jelenu pitao hoće li se udati za njega nakon nekoliko tjedana veze, a ona je odmah pristala. Samo su roditeljima rekli za zaruke. Stjepan je pjevačici dao prsten od bijelog zlata sa safirom vrijedan oko 15.000 kuna, a navodno ga je kupio u SAD-u. - Svadbu ne planiramo jer nam papir zapravo ništa ne znači u životu, bit ćemo vječni zaručnici - tvrdi Jelena.

Iako glazbenici ne planiraju ni poslovnu suradnju, na što ih fanovi često nagovaraju, najdraže im je sjesti za klavir i zajedno zapjevati.

- Pjevamo svašta sebi za dušu, uglavnom nam je Oliver Dragojević stalno na repertoaru. Stjepan i ja ga obožavamo. Njegova pjesma ‘Nocturno’ je predivna – kaže Rozga kojoj je, tvrdi, svaki dan kao Valentinovo otkad je u vezi sa Stjepanom.

Glazbeni par se upoznao krajem srpnja 2015. na nastupu 2Cellosa u Ljubljani, gdje je fotograf snimio Stjepana kako nježno oko struka grli Jelenu nakon koncerta. Mnogi su već tad primijetili ljubavnu kemija među njima. Ubrzo nakon Ljubljane, par je u kolovozu snimljen na večeri u Portorožu. Jelena je sjedila u Stjepanovu krilu, a on ju je čvrsto grlio i prislonio svoju glavu uz njezinu.

- Inače baš ne slušam Rozginu glazbu, ali volim nju gledati. Sviđa mi se jako onako plava, ma savršena je - rekao je violončelist samo koji mjesec prije nego što je upoznao Jelenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije